Lemondás

Ha további információra van szüksége, vagy bármilyen kérdése van webhelyünk jogi nyilatkozatával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben a [email protected] címen.

A weboldalon található összes információ - - jóhiszeműen és csak általános tájékoztatási céllal kerül közzétételre. nem vállal garanciát ezen információk teljességéért, megbízhatóságáért és pontosságáért. Az ezen a weboldalon található információkkal kapcsolatos bármilyen intézkedés szigorúan saját felelősségére történik. nem vállalunk felelősséget a weboldalunk használatával kapcsolatos veszteségekért és/vagy károkért.

Weboldalunkon más weboldalakat is meglátogathat az ilyen külső webhelyekre mutató hiperhivatkozások követésével. Bár arra törekszünk, hogy csak minőségi linkeket biztosítsunk hasznos és etikus webhelyekre, nincs ellenőrzésünk ezen webhelyek tartalma és jellege felett. Ezek a más webhelyekre mutató linkek nem jelentenek ajánlást az ezeken a webhelyeken található összes tartalomra vonatkozóan. A webhelytulajdonosok és a tartalom előzetes értesítés nélkül megváltozhat, és előfordulhat, hogy még azelőtt megtörténhet, hogy lehetőségünk lenne eltávolítani egy linket, amely esetleg "rossz" lett.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy amikor elhagyja weboldalunkat, más webhelyek eltérő adatvédelmi irányelvekkel és feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek kívül esnek az ellenőrzésünkön. Kérjük, feltétlenül ellenőrizze ezen webhelyek adatvédelmi irányelveit, valamint a "Szolgáltatási feltételeket", mielőtt bármilyen üzleti vállalkozásba kezdene vagy bármilyen információt feltöltene.

Beleegyezés

Weboldalunk használatával Ön ezennel elfogadja felelősségkizárásunkat és elfogadja annak feltételeit.

Frissít

Ha frissítjük, módosítjuk vagy módosítjuk ezt a dokumentumot, ezeket a változtatásokat jól láthatóan közzétesszük itt.